tiistai 11. elokuuta 2015

kuulumisia

Täs välis taas keriinny tapahtua vaikka ja mitä. En vaa oo yksinkertaasesti keriinny tai saanu aikaseks tulla kirjottelemaa tänne ku jäin tosiaa töihin tonne harjottelu paikkaa sen jälkee ku tunnit tuli täytee. Siäläki ollu ny nii kiirusta rehunteon ja kaiken muun keskellä.

Mutta jos ny näin alakuun kotoa kuulumisia. Laitoon erellisee postauksee kuvan meidän Ennistä ja sen valtavasta mahasta. Ja kaikkien yllätykseksi se sai vaa yhen vasikan! :D Oliha se suhteellisen isoo vasikka mutta on sitä suurempiaki nähty.

Toinen rehunteko alootettii perjantaina. Ny ku kerranki säät on kyllä suasinu nii konehien kans vähä meinannu vastustaa. Jos johonki nuo koko kesän satehet on vaikuttanu ni siihen että heinä on kasvanu ja paalia on kyllä tullu aivan ankara määrä!

Ens viikonloppuna meen ilmeesesti käymää kotosalla sunnuntaina. Aamupäivästä pitääs ensi mennä Härmää kattoo pullinkia ja sit käyrä kotona jotta jos sitte vähä kuvapainotteesempaa ja parempia kuulumisia etenki navetalta :)

Sellaanen juttu viälä pitää kertoa jotta mun seuraksi tänne kämpälle muutti tollanen 4.6 syntynyt Luna tyttö <3

3 kommenttia:

  1. Mitäpäs Lunalle kuuluu, on varmaan kesästä kasvanu hurjasti?

    VastaaPoista
  2. Joo luna täytti 4.12 jo 7kuukautta! On kasvanut hurjasti ja alkaa näyttää jo ihan oikealta kissalta ;) meille muutti sille kaveriksi myös toinen valkoinen tyttökissa Neela joka täyttää kuun lopussa 5kuukautta :)

    VastaaPoista