keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

kanatkin pihalle

Viime viikonloppuna pääsin pitkästä aikaa käymään taas kotona. Edellisestä kerrasta olikin jo vierähtäny 3viikkoa! Oon ollut työharjottelu paikassa nyt niin viikonloppujakin kiireiden takia töis, ettei oo keriinny käyrä kotona.

Laitettiin siis viikonloppuna vihiroo kanatkin pihalle. Kylloli siipiveikot innoossansa ja heti otettii hiakkakylpyä tuvan pääryllä :D kanojen häkkien kans on tullu myöskin muutosta, eikä niille tilatakkaa samanmoosia ku kaniille vaa jotaki aivan muuta. Niistä siis kuvaa kun saaraa ne valmiiks!

Satehet ny vaa meinaa kiusata oikee urakalla ja kylvötkin on viä vaihees. Vois kyllä pian loppua tua satamine, rupiaa isäntäki olemaa jo aivan tuskaasena.

Täs nyt viä pari kuvaa niistä kanoosta. Täs vähän ajan sisällä (edellisen postauksen jälkeen) on syntyny pari uutta vasikkaa, joten ainaki niistä tulos juttua ens viikonlopun jälkee ku käyn taas kauhavalla :)




Ja tottakai virallisesta joka paikan höylästä Ricosta :D 

2 kommenttia:

  1. Mahtaa kanat tykätä, kun ulkonaliikkumiskielto on viimein päättynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne nauttii! :) ja on se ittellekkin mukava ku ne kulkee tuola pitkin markkia laumas. Ne on nii hauskoja seurattavia kun kotkottaa menemään :D ja jos yks löytää vaikka madon, alkaa kova kotkotus ja kaikki juoksee kattomaan että mitä toi löysi :D

      Poista