sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

navetalta


Haave. Poikimakarsinas oottamas aikaa


Sattuu hauskasti kunnon läjä ay.tä kuvahan :D olin ricon kans pyärähtämäs navetalla nii sitä piti nuon kovaa vaharata


Täs ne kaks uusinta sonnipoikaa. Tuo ruskia on aivan maharotoon nualemaa ja muutoonki ihmisten perää :D äitee kehuuki jotta ku saa maitonsa juatua ni saa aina hirviät hepulit sen jälkee karsinas :D ja muutoonki tuo on kovin isoo kokoonen. Tuo holstein vasikka ei ees kovan palio nuareet tota ay.tä oo ja kokoero on selvä.

Täski huamaa tuon sonnin uteliaisuuren ku vähä muita vasuja rapsuttaa nii se yrittää päänsä työntää väkisin tyrkylle :D 




Oli porukoorenki kans puhe jotta lehmät pitääs laittaa aivan täs lähi päivinä pihalle. Kylvöt alakaa olla ny nii hyväs mallis ja pian saaraha päätöksee että kerkiää hommata muuta. Joka vuasi viälä tälläki ikää vaa kovaa ootta että lehmät pääsöö pihalle :D jotenki se on piänestä asti tarkoottanu kunnon kesän alakua kun heti parin päivän sisällä koulujen loppumisen jälkee on elukat pihalle laitettu. Ja tottahan seny on niillekki mukavaa :) en tosiaa vaa tiä että kerkiänkö itte silloo kotia ku ne meinaa niitä pihalle laittaa kun mullon taas töis niitä iltavuoroja tulos, mutta toivotaan! 

Kanojenki se häkki viritys saatihi tänää valmiiks ja siitäki olis kuvia oottamas tänne julkaastavaks. En vaan tähän samaan viitti niitä laittaa ettei mee kovin sekavaks. Tosi kivat häkiistä tuli ja on niis ny kiva kanojen olla! Koitan mahollisimman pian niistäki tänne kuvia laittaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti