sunnuntai 18. toukokuuta 2014

18.5

Mä ny oon takunnu noitten videoitten kans monta päivää. Ensin yritin tehä nuosta videon pätkistä yhen hienon videon, mutta eipä onnistunu. No sitte aattelin että no laitan ne videot yksittäisenä kaikki tänne, niin eihän tämä bloggeri sitä anna tehä. Aina ilmottaa vaan et tapahtui virhe. Jotenka, jos joku tiätää jonku vippaskonstin nii saa huikkia, koska itte niitä en ainakaan tänne osaa laittaa! Harmittaa kyllä kun olisin ne niin kovaa tänne halunnu laittaa. Ja toinen mitä mietin, että olis laittanu videota ku elukat pääsöö täs lähi tulevaasuures pihalle ni ois kuvannu sen tänne. Mutta ei auta!

Kotona nyt ei oo mitään järisyttävää tapahtunu. Kylyvämättä on joku 5hehtaaria enää ja jos kylvöt saadaan täs viikolla siälä loppuhun, puhuttii vähä jos lauantaina laittas ne lehmät pihalle. Mutta saa ny nähä ku se tualla vetellä uhkaaloo.



Vähä on huono kuva, mutta täs on Yasmin jolla on poikimisaika mun valmistujaaspäivänä, mutta epäällähän että poikii ennemmin ja saiski poikia! Vaikka yleensähä nuo osuu aina päivälle ku ei tarttis :D 
Ny mulla on eres iltavuoroviikko, eli kotia kerkiää vasta viikonloppuna. Mutta mulla on muutama postaus idea, joten niitä varmastikkin kirjottelen täs viikolla :)

2 kommenttia:

  1. Kokeeleppas että lataat sen videon eka youtubeen ja sitte linkität vaan sen tänne. Tai toinen, että ku oot ladannu sen youtubeen, nii sieltä videon alapuolelta otat "jaa" --> "upota"--> sitte kopioot sen "koodin" vai mikälie ny onkaan siinä maalattuna ja laitat sen sun blogitekstiis, nii saat sen videon suoraan tähän blogiin. Kun laitat sitä koodia, nii siinä mihinä kirjootat sitä blogitekstiä, nii on vasemmas ylänurkas "luo" ja "html"- puolet. Paina sitä "html"- puolta ja laita se koodi siihen. Ku klikkaat "luo"- puolta, nii sen videon pitääs näkyä sulla siinä. Toivottavasti tajusit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kokeella tuata, kiitos kun jaksoot seliittää! :D Olis nii kiva saara ne videot tänne:d

      Poista