tiistai 13. toukokuuta 2014

Kuulumisia

Mun tekis nii miäli kirjoottaa tänne jotaki, mutta ku ei oo oikee uusia kuviakaan nii kertoolen ny vaa vähä sitte kuulumisia. Elikkäs huamenna lähen töitten jälkee Kauhavalle, ja ku pyyrettii sellaasta postausta, mihinä kertoosin askarehien rutiiniista nii aattelin että otan iltanavetalle kameran joukkoo ja kuvaalen siältä järiestään töistä lyhyytä pätkiä ja tekisin niistä sitte yhen vähä pitemmän tänne. Jos vaan saan sen onnistumaa..

Kylyvöt alakaa olla loppusoralla, nämä viimeesimmät satehet ny vähä hirastaa nuotten viimeesten kylyvöä. Isä oli lehemä haatki apulannoottanu viime viikolla, jotta varmaa joku 2-3vk nii saa neki laittaa pihalle ku vähä lairun kasvaa ja kuivaa, ku lehmäthän pääsöö suaraa pellolle eikä pidetä ensi esim jaloottelutarhoos ym.
Suurimmat sonnikki on ilimootettu jotta sais hakia.

Täs on kaiken muun keskellä lisää tohinaa tuaa nua mun valmistujaaset jokka on tosiaa reilun 2vk päästä, ja siittä 2vk etiäppäi nii on velien rippijuhulat :D

Laitan tähä loppuhu vähä erilaasia kuvia, nimittäin meirän raktoriista nii näättä koneestustaki vähä. Huamenna ottelen sitte sitä videota ja kuvia navetalta. Voisin joskus kuvata sen meirän sonninavetan ja sen vanhan lehemänavetan johonka on tehty hiahoolle se yks isoo tila, mistä saavat kulukia kesääsin pihalle ja sisälle oman tahtonsa mukaa.







Meillon siis 3 jontikkaa ja yks pikku massikka, mikä näkyy vähä tos alimmas kuvas täyttökärryn eres


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti