lauantai 24. toukokuuta 2014

Niin ihana päivä!

Mulla on jälleen kerran tänne jaettavaks tän päivän kotona käymisesta paljo erimoosia kuvia. Ite vaan tykkään ottaa kuvia ja niitä on kiva kattella myöhemmin. Kerittiin tehä kyllä paljo kaikkea. Käytin Varpu mussukkaa riimulla pihalla, se on kyllä maailman rakkahin lehemä! Käytiin myös Fidonkans montuulla, ja hetken rannalla juoksentelun ja kahlauksen jälkeen se pulahti itte veteen ja voi että kuinka kiva oli kattoa kuinka se nautti! :D Mutta nyt, antaa kuvien puhua puolestaan!




Pieni mammani <3 Ihmettelen kyllä, vaikka Varpu on ollu koko ikänsä kiltti talutukses eikä oo koskaan kiskonu mua peräs, että näin eka ulkoolu talven jälkeen riimulla ennenkö on kerinny ees muitten lehmienkans olla pihalla kuinka rauhas se oli! Ku saatii se pihalle, se ensi oli pääpystys ilmaan ja haisteli tuulta. Sitte vein sitä pellollepäin, niin se söi heinää ja katteli maisemia. Pitää nyt alkaa taas käyttää sitä useen riimulla, ku ei talavisin pahemmin voi. 

Siinä Yasminan eileen syntyny poika


Ja siinä Yasmina-mamma itte :) Se on aina nii helluusen näkööne!


Siinä tuore kuva Varpun lehemääsestä Hissusta, josta kerroonki viimme kirjotukses :)

Tällä on niin nätti väritys!




Fidollaki on ollu nyt niin kuuma ku on ollu nii lämpöösiä keliä, joten huamas kyllä kuinka se nautti käydä uimas! Oikeen piehtaroi uimisen jälkeen maas ja taas pulahti uurestaan :D varmasti virkisti


Meirän isäntä itte ;D


Ticolla on ollu koko elämänsä tapana kesääsin ku ne on pihalla, että se kaivaa kutteriihin kuopan ja menee sinne kuappahan maata :D kai se on vähä vilposempi mutta silti pitää aina saara maata auringos vaikka varjoa olis kyllä.


Veljeksillä menoa ja virtaa piisaa :D
Harjaalin tänään Nataa jotta se pääsis pian eroon tosta moppi-lookistansa. Kyllähän siitä karvaa lähtiki! päästä myös silmienpäältä vähä napsiin karvaa nii ny näkööki jo jotaki ;)



Sellaanen päivä meillä Kauhavalla! Kyllä taas huamas kuinka kotona ei lopu tekeminen keske ja joka pualella pyärii elukkaa. Tilaa on mennä ja tulla eikä kukaan sano mihnä saat olla ja mitä ei saa teherä, ja sitä mulla tulooki eniten ikävä täälä Seinäjoella. Kyllä mä vaan kuulun maalle mihinä sun ''naapuriksi'' lasketaan seki, jonka tupa on 10km pääs ja siälä mihinä ei tartte autolla käyttää vilikkua ku kaikki tiätää mihinkä oot menos. Se nyt vaan ei oo viälä ihan justii maharollista, joten näillä mennään ja onneks on aina Kauhava mihinkä voi mennä ku rupiaa aharistamaa :D Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin lopetan tältäerää, ja aletaa pia kattoo jääkiakkoa! Heitelkää ihmees mulle postausehdotuksia, olis kiva toteuttaa! Yritän ny tulevalla viikolla sen videonki saara tänne lisättyä, ku tyhymälle jaksettiin vääntää ratakiskosta, kiitos siitä! :D 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti