torstai 22. toukokuuta 2014

22.5

Tänään on ollu taas aivan ihana ilima, ja onkin ollu koko aamun takaovi terassille auki, ja sekös kelpaa Fidolle. Tiibetinspanielin rodulle on omialtaista, että ikkunastakin tykätään kytätä naapureita ja seurata muiden menoja, mutta nyt kun on ollu lämpöset kelit ja pidetään ovea terassille paljon auki, niin sielä tuo makaa ja kattelee maailman menoa :) Pitäs hommata tohon nurmikolle sellasta pientä metalliaitaa, jotta Fido pääsis terassilta nurmikolle asti. Fidoa ei paljoa voi irti päästää, koska se kadottaa korvat heti irti päästyään :D 

Kohta pitäs lähtiä iltavuoroon mutta aattelin vähä kirjotella tänne ensi. Lauantaina ei todennäköösesti laitetakkaan viälä lehmiä pihalle, koska meillä on sunnuntaina menoa koko päivän eikä lehemiä viitti laittaa toisena päivänä pihalle koko päiväks iliman että väki on kotona, nii siirtyy suasista eteeppäi ettei ne sitte oo hermona jos lauantaina pääsiski pihalle ja sunnuntaina ei.

Mutta lauantaina oon jokatapaukses Kauhavalle menos, ja suunnitelmis olis viärä Fidoa montuulle kattomaan josko tuo tykkäis kahlata vedes. Sekä aattelin että jos käyttääs Varpua riimulla pihalla. Jotta sellaasta juttua ja kuvaa ainakin sitte viikonloppuna tiaros :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti